PROHIBITION PARTY
NIEUWJAAR
2014

- Een gastronomisch diner van de hand van Audrey Lenoir, dé ster van Masterchef.
- Een swingende sfeer met een schitterende selectie van DJ’s.
- Luxehotels tegen aantrekkelijke prijzen, speciaal voor u geselecteerd.
- Een spetterend feest voor gasten die enkel het beste wensen.
- Gevarieerde formules voor elke smaak.

In het hart van de hoofdstad van Europa, een oudejaarsavondfeest voor alle Belgen en Europeanen.

Op een steenworp van de Grote Markt in Brussel wacht een uitzonderlijke mooie locatie op u om oudejaar 2014 in stijl te vieren : « La Tentation ». Een onvergetelijke feestavond in een idyllisch kader en een glamoureuze sfeer waar u nog lang van zal nagenieten.Een feestelijk thema vol glitter en glamour : de jaren 20 en 30 in Amerika.

De perfecte feestcocktail voor een spetterende overstap naar 2014.

chapeau

Concept

Een oudejaarsavond in het teken van prestige en luxe in de hoofdstad van Europa : u mag van ons een glorieus eindejaarsfeest verwachten! En daarvoor hebben we alles tot in het kleinste detail uitgewerkt. Uiteraard met een scherp oog voor standing… en op smaak gebracht met een exclusief en origineel gastronomisch diner van de hand van Audrey Lenoir, dé ster van Masterchef.

Voor de feestelijke overstap naar 2014 verwachten we u in de prestigieuze zaal “La Tentation” in hartje Brussel. Een avond vol glitter en glamour in het thema van de jaren 20 en 30 in Amerika. Voor wie na het feest nog een heerlijke nacht onder de wol wenst, hebben we volgens strenge criteria voor luxe en comfort gerenommeerde luxehotels geselecteerd.

De drijvende kracht achter deze oudejaarsavond is een hecht team van gepassioneerde specialisten op het vlak van de organisatie van events en marketing.

Elk jaar slagen ze erin originele, creatieve ideeën uit te tekenen voor een onvergetelijke avond vol luxe en glamour. Een avond die niet alleen alle Brusselaars, maar ook alle Belgen en Europeanen in één groot feest verenigt. Is Brussel ietwat onbekend terrein voor u? Maak u geen zorgen en kies voor een compleet feestpackage. Van het gastronomisch diner tot de feestavond en de overnachting in een gerenommeerd hotel vlak bij de feestlocatie.

concept nieuwjaar

Overzicht van onze formules :
- oudejaarsavonddiner in de prachtige, in het thema gedecoreerde zaal,
- oudejaarsavondfeest (begin : 23u00),
- unieke VIP-service,
- kamer in één van onze partnerhotels.

chapeau

Feestavond

LINE-UP DJ's PARTY

NEVER ASK ME THIS SONG
(La Terrasse, FM Brussel, Le Tigre…)

LORENZO OTTATI vs ATTAR!
(Anarchic, Chez Régine Paris, Libertine Supersport, Eskimo Recordings…)

Voor het oudejaarsfeest van dit jaar verwachten we u in de zaal “La Tentation”. In een trendy thema dat perfect bij de zaal past : de Amerikaanse Golden Twenties, met zijn fameuze Prohibition. De boodschap is even simpel als spetterend : feesten, luxe en genieten!

Feestavond 2014

Amerika kende in de jaren 20 een enorme economische boom met auto’s en goedkope brandstof... Een periode vol luxe en glamour met een abrupt einde door de beurscrash van 1929. Zeer snel smolt de welvaart weg en trok een zware crisis door het land. De waarde van de meeste aandelen stuikte in elkaar. Erger nog : banken en ondernemingen gingen over kop : van oktober tot december 1929 raasde de Amerikaanse werkloosheid van 500.000 tot 4 miljoen. De « American Way of Life » leek plots heel ver weg. Voor iedere Amerikaanse burger, maar vooral voor de arbeidersklasse die zwaar onder de Grote Depressie leed.

Waar kent u de jaren 20 en 30 nog van? De Prohibition natuurlijk. Het verbod om alcohol te produceren en te verkopen. Een economie die dan maar ondergronds trok.

In New York bij voorbeeld waren er tienduizenden clandestiene bars. Nightclubs schoten als paddenstoelen uit de grond. Ze waren dé symbolen bij uitstek van de “roaring twenties”, met glamoureuze feesten en de nieuwe rage : jazzmuziek! Vaak vond je ze in kelderverdiepingen of geheime locaties zoals de 21 Club in 52nd Street. De alcohol werd clandestien met alambieken geproduceerd en in de nightclubs binnengesmokkeld (moonshines). De kwaliteit was evenwel vaak ondermaats.

Een woelige en onstabiele tijd. Maar tegelijk een rijke bron van inspiratie. En erg herkenbaar de dag van vandaag.

nieuw jaar 2014

Maar de jaren 20-30 hebben Amerika definitief op de kaart gezet op het vlak van muziek, mode, glamour en glitter, luxe en feesten. Beleef deze glitterperiode opnieuw in al haar glorie! En feest 2013 weg in de stijl van de Golden Twenties. Een originele en spetterende oudejaarsavond om nooit meer te vergeten!

Schrijf u vandaag nog in!

chapeau

La Tentation

“La Tentation”, een uitzonderlijk mooi gebouw, huisvestte meer dan 130 jaar lang de gereputeerde stoffenhandel « La Tentation » waar de fraaiste stoffen van Brussel over de toonbank gingen. Een winkel waar klanten van over heel België naartoe trokken voor uitzonderlijke stoffen, Oosterse tapijten en Russische bontmantels. Vandaag de dag is “La Tentation” dé locatie bij uitstek voor prestigieuze Brusselse feestavonden.

“La Tentation” is een neoklassiek bakstenen gebouw uit 1858, prachtig gedecoreerd met kleurrijke tegels, glaswerk, hout en smeedijzer. De zaal werd een tiental jaar geleden volledig gerenoveerd en is een waar genot voor het oog. De ideale locatie voor schitterende feesten in het hart van Brussel.

U heeft het al begrepen : we verwachten u voor een spetterend oudejaarsfeest in een uniek decor in hartje hoofdstad!

28, Rue de Laekensestraat
1000 Bruxelles / Brussel

temptation